Jdi na obsah Jdi na menu

Jablečná přesnídávka

Tentokrát jsme do přesnídávky dali i jednu hrušku, pokud hrušku nemáte nebo nechcete, dejte o jablko víc.

 

4 jablka

1 hruška

mini pidi špetička soli ( asi 2 zrnka )

cca 1/4 l vody

pokud chcete přesnídávku voňavější a kořeněnější, přidejte hřebíček a skořici

 

Ovoce nemusíme loupat, jen ho důkladně omyjeme, odjádříme a pokrájíme na kousky.

Vložíme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme špetičku soli a dusíme pod pokličkou do změknutí.

Pak už jen rozmixujeme.

Pokud budete ovoce vařit i s hřebíčkem, nezapomeňte ho před mixováním vyndatsmiley

 

Toto množství vystačilo na necelé 3 klasické přesnídávkové skleničky a jednu větší od džemu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář