Jdi na obsah Jdi na menu

Jahodovo - bezinkový nanuk

30. 5. 2018

 

Osvěžující kombinace jahod a bezinek....

 

Příprava je jednoduchá :

Zralé jahody rozmačkáme vidličkou, pokud chcete typický nanuk, tak jahody rozmixujte.

Jahody osladíme domácí bezinkovou šťávou, můžeme přidat i pár jednotlivých bezinkových kvítků, nalijeme do nanukové formy a dáme do mrazáku.

 

Pokud nemáte bezinkovou šťávu, oslaďte nanuk třeba rýžovým sirupem či medem a snažte se do nanuku setřást trochu pylu z bezinkových květů, aby získal jejich chuť a vůni.

Výraznější bude ale s bezinkovou šťávou.

 

Chcete, aby víc dětí mohlo jíst nanuky bez chemie a inspiroval vás tento jednoduchý recept? Tak sdílejtesmiley

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Jahodovo - bezinkový nanuk

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář