Jdi na obsah Jdi na menu

Kaše z vloček

Kaše na snídani nebo ke svačině, uspokojí i velké mlsaly .

 

1/2 hrnku ovesných vloček

datlový nebo rýžový sirup, nebo ječný slad

špetka skořice

instantní kaše např. Nomina

 

Vločky přebereme, propláchneme pod studenou vodou a dáme vařit.

Dejte tolik vody, aby v hrnci i po změknutí vloček  ještě trochu zbyla.

Nyní zahustěte instantní kaší, většinou stačí cca 2 lžíce.

Vločkovou kaši nandejte na talíř, polijte sirupem či sladem, posypte skořicí a doplňte podle chuti a aktuálních zásob v domácnosti.

Já už pár dní nemám nic jiného než mandle a goji a tak jsem si kaši ozdobila jimi a ještě plátky jablek.

 

TIP : do kaše můžete kousek syrového jablka přistrouhat nebo ho povařit zároveň s vločkami.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář