Jdi na obsah Jdi na menu

Nejjednodušší ranní kaše

Osobně mi nejvíce chutnají kaše typu Nomina, sice instantní, ale vyrobené pouze z obilí.

Taková kaše je samozřejmě i rychlá na přípravu, ozdobit a ochutit si ji můžete dle svého.

 

Kaši rozmíchávám v teplé vodě, nechám pár vteřin stát a pak posypu skořicí, čerstvě namletým lněným semínkem a pokladu sezónním ovocem.

Osladím např. datlovým sirupem, je možno i rýžovým sirupem, ječným sladem či medem.

Pokud se chcete vyhnout jednoduchým cukrům, nepoužívejte med ani datlový sirup.

Nakonec kaši posypu plátky mandlí.

Místo mandlí můžete použít různé druhy oříšků, rozinky apod....

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář