Jdi na obsah Jdi na menu

Špagety na zeleno

17. 9. 2017

Uvařené kukuřičné špagety

2 cibule

větší cuketa

půlka brokolice

provensálské bylinky nebo rozmarýn

sůl, sójová omáčka Shoyu ( nebo Tamari ), olej

zeleninový vývar nebo voda

rýžová mouka na případné zahuštění

 

Pokrájené cibule orestujeme do zlatova, osolíme, přidáme na kousky nakrájenou cuketu a brokolici. Přisypeme cca půl lžičky bylinek, zalijeme trochou vývaru, cca lžičkou Shoyu a dusíme až je zelenina měkká ale nerozvařená.

Ke konci varu dle potřeby zaprášíme rýžovou moukou aby vznikla lehce zahuštěná šťáva a ještě 2-3 minutky mouku provaříme.

Podáváme s kukuřičnými špagetami.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář